top of page
Пошук
  • Фото автораTatiana Kuznetsova

Не зраджуйте друзів.Благодійний фонд «Щаслива лапа» пропонує в четвер 7 травня 2020 об 11.00

Оновлено: 6 трав. 2020 р.

Зустріти друга можна в самому несподіваному місці: в лісі, парку, на узбіччі. Друга, якого зрадили, можливо і не раз, але він обов'язково навчиться довіряти тобі. Такі історії трапляються.


Благодійний фонд  «Щаслива лапа» пропонуємо вам та вашим вихованцям (середніх та старших груп) долучитись до інтерактивного онлайн заняття:

«Ми і тварини на карантині»

Мета заняття: ознайомити дітей з правилами поведінки із домашніми собаками та котами; закріпити знання про особливості догляду за домашніми тваринами; поглибити знання дітей про особливості проявів емоцій у собак та котів; вправляти дітей у рахунку в межах 5; виховувати чуйне, гуманне та відповідальне ставлення до тварин.

Коли буде проходити заняття?

В четвер (7 травня 2020 року) об 11:00.

Де дивитись?

Заняття буде проходити в онлайн режимі на нашому YouTube-каналі (https://www.youtube.com/channel/UCV8N7NiJqZJsssMT3wAjjzQ ) та у нашій групі «Happy paw» в facebook (https://www.facebook.com/HappyPawFund/ ).

Важливо! Рекомендуємо переглядати заняття з ноутбука або комп’ютера (з планшету або телефону буде не зручно).

Всесвітній день бездомних тварин-17 серпня

Прислів'я та приказки про собаку для дошкільного віку, дитячого садка: збірник з поясненням сенсу

Собака – найкращий друг людини. Цей вірний супутник часто супроводжує його по життю і в багатьох справах. Не дивно, що собака стала одним із важливих символів вірності, дружби і завжди уособлює собою відносини між людьми.

Існує безліч добрих, мудрих, красивих, добрих і навіть смішних приказок про собак, які людина повинна переосмислювати на свій лад, роблячи правильні висновки і умовиводи.

Приказка про собаку Тлумачення приказки

Бідняка навіть на верблюді собака кусає. Звички людини не змінить одяг, як би він її не міняв. Наприклад, навіть якщо грубіян і хам буде всім посміхатися, це не означає, що він буде бажати іншим добра.

Без кішки немає вдома, без собаки – двору. Собака символізує захист, якщо немає твердого плеча в житті, на яке можна покластися, немає впевненості, дружби та підтримки.

Біла собака, чорна собака – все одно собака Біла собака. Чорна собака – все псиной смердить. Поганого людини одяг, усмішка або гроші не красять.Скажена собака і все смірна буває на вигляд.Ніхто не може знати, що відбувається у людини всередині.

Скажена собака і господаря кусає. Навіть від одного можна чекати зрадництва.

Скаженої собаки сім верст не крюк. Дурна людина страждає від необдуманих вчинків.

Скаженій собаці хвіст рубають по вуха. За погані вчинки чекай розплати.

Скаженому псові поступися дорогу. Уникай поганої людини.

Ближня собака швидше вкусить.Той, хто тобі ближче всього, робить найболючіше.

Багатий Ермошка – є собака та кішка. Якщо є вірний друг – ти вже багатий.

Велика собака ніколи не гавкає на маленьку шавку. Знай собі ціну.Кинь собаці кістку – і вона замовкне.Роби те, чого від тебе очікують.


31 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
Пост: Blog2_Post
bottom of page